Višestruko nagrađivani gin Murska dekla, čistokrvni međimurski proizvod, osnova je osvježavajućih ljetnih koktela koje spravljaju Saša Novak i Toni Andrašec
Svoj su pokretni koktel bar Saša i
Toni, ujedinjeni u Coctail Cateringu by
Shankeri, i u suradnji s ginom Murska Dekla, po prvi put
smjestili pod šarene kišobrane Porcijunkulova.
Ovi koktel-majstori s višegodišnjim iskustvom koje su gradili
diljem svijeta, od kruzera u Americi do najboljih međimurskih
ugostiteljskih objekata, nude najfinije ljetne koktele kojima će
posjetiteljima Porcijunkulova otvoriti neke nove vidike u
svježini i okusima.
Srećom pa u Sašinim i Tonijevim koktelima možete uživati i kad
Porcijunkulovo prođe, jer svoje tekuće majstorije spravljaju u
novootvorenom Caffe baru Bedem u obnovljenoj fortifikaciji
Staroga grada Zrinskih u Čakovcu.