Dan sportske rekreacije: Priznanja dobili i Međimurci

Dan sportske rekreacije: Priznanja dobili i Međimurci

Hrvatski savez sportske rekreacije “Sport za sve” na Dan sportske rekreacije zaslužnima je uručio priznanja. Prof. dr. Vladimir Findak, predsjednik saveza zahvalio je na potpori Hrvatskom olimpijskom odboru, a Josip Čop, glavni tajnik HOO-a, laureatima se obratio kao (bivšim) sportašicama i sportašima jer su mnogi iz natjecateljskog i/ili vrhunskog sporta otišli u rekreativni, piše Tportal.hr

Godišnje medalje za razvoj sportske rekreacije nose ime Mirka Relca, koji je u našoj zemlji utro put tjelovježbi zdravlja, druženja i razonode radi.

Relčeve godišnje medalje dobili su Zvonko Brkić (Osijek), Jelka Gavrić (Vukovar), Zoran Klapan (Paljuv), Davorin Klobučar (Brod na Kupi), Suzana Liklin (Mursko Središće), Franka Milovan (Pula) i Višnja Sušanj (Ogulin) te Društvo za sportsku rekreaciju Sport za sve Gornji Bogićevci, udruga za sport i rekreaciju Stažnjevec i Udruga sportske rekreacije Sport za sve Mladost Vukosavljevica.

Nagradu za životno djelo dobio je Stjepan Đeri  iz Malog Lošinja. U povodu XIX. Svjetskog dana sporta nagrađeni su Općina Medulin, Grad Mali Lošinj i Grad Sisak.

U povodu XX. Svjetskog dana pješačenja nagrađeni su Gradski savez sportske rekreacije Sport za sve Osijek, Udruga sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica i Društvo sportske rekreacije Sport za Sve Samobor.

Dodijeljene su i nagrade za rezultate na lokalnoj razini. Za raznovrsnost programa nagrađeni su Društvo za sportsku rekreaciju Lančić-Knapić iz Varaždinske županije i Udruga sportske rekreacije Podravac Sopje iz Virovitičko-podravske županije.  Udruga za sport i rekreaciju Top Sport Vukovar primila je nagradu za organizacije koje se javljaju prvi put.

Zbog raznovrsnosti programa i broja sudionika nagrađeni su Savez sportske rekreacije Sport za sve Sisačko-moslavačke županije i Međimurski savez sportske rekreacije Sport za sve.  Za doprinos tjelovježbi osoba treće dobi nagrađeni su Dom za starije i nemoćne osobe Čakovec i Udruga umirovljenika grada Cresa, javlja Tportal.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije