Već se tri godine čitamo na portalu eMedjimurje.hr

Već se tri godine čitamo na portalu eMedjimurje.hr

Prije tri godine, 27. veljače 2009. godine s radom je skromno, ali ambiciozno te s jasnim ciljevima i vizijom krenuo međimurski internet portal – eMedjimurje.hr.

Vjerujemo da smo pozitivno utjecali na promjene koje su se tada počele dešavati, ali i koje se dešavaju i danas, a sve s ciljem da se online čitateljima omogući kvalitetniji pregled i sadržaj kako na eMedjimurje.hr, tako i na ostalim prijateljskim konkurentskim portalima i medijima.

Na međimurskom “online nebu” počeli su se događati pozitivni utjecaji – više se prate događanja, misli se na osnovni cilj portala – a to je da oni budu interaktivni i prvi pri objavi, kako važnih vijesti tako i objavom raznih novosti i informacija. Portali su krenuli u redizajnove što je također pozitivno, jer konkurentnost potiče napredak – a opet sve s ciljem zadovoljenja i pridobivanja novih čitatelja.

Možemo slobodno konstatitrati da Međimurci sve više preferiraju internet kao medij, naspram tradicionalnih medija kao što su radio i novine – od 2009. godine pa na ovamo, porasla je kultura dnevnog prelistavanja i čitanja online medija.

Mišljenja smo da nam je “Facebook revolucija” pomogla i pozitivno djelovala da sve veći broj internet korisnika više vremena provodi online. Kako surfajući, tako i čitajući dnevne online medije među kojima se nalazi i eMedjimurje.hr.

Protekle godine i sami smo krenuli u redizajn portala, a kako smo uvidjeli – na zadovljstvo upravo svih naših čitatelja. Statistika je kroz svo vrijeme u pozitivnom porastu, a što sugerira kako ste upravo vi kao čitatelji vrlo zadovoljni pristupačnosti i preglednosti eMedjimurja.

Neke zanimljivosti u brojkama:

Ukupni broj članaka i tekstova objavljen u tri godine: 13 676
Ukupno čitanja: 7 110 052
Facebook fanova: 13 983
Twitter fanova: 738

Hvala vam što se svih ovih godina čitatelji portala eMedjimurje.hr, a ukoliko imate dodatnih prijedloga, pokuda, mišljenja i feedbacka – ostavite ih ispod članka u komentarima ili pak nam se javite na info@emedjimurje.hr.

Čitajmo se i dalje!

Uredništvo portala eMedjimurje.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije