Natjecanje u kategoriji Algoritmi za srednjoškolce je nevažeće

Državno povjerenstvo za provedbu natjecanja iz informatike i računalstva (Infokup 2012.) na svojoj je sjednici održanoj 24. veljače donijelo nekoliko važnih odluka. Natjecanje u kategoriji Algoritmi za učenike srednjih škola je nevažeće, a isto će se ponoviti  5. ožujka 2012. u vremenu od 9.00 do 12.00 sati.

Zbog nastale situacije, mijenjaju se Posebne upute za provedbu natjecanja u kategoriji Algoritmi za učenike srednjih škola:

a) Na ponovljenom županijskom natjecanju svi učenici I. i II. podskupine  rješavat će isti komplet zadataka.

b) Na Državnom natjecanju, natjecanje traje jedan dan. Učenici će rješavati 4 zadatka u trajanju od 4 sata.

Državno povjerenstvo zaključuje kako su natjecanja u svim ostalim kategorijama provedena u skladu s Općim i Posebnim uputama za provedbu natjecanja te će postignuti rezultati postati službeni nakon obrade svih žalbi i provedene reevaluacije istih.

Obrazloženje i očitovanje povjerenstva pogledajte klikom ovdje.

Objavljeni neslužbeni rezultati županijskog Infokupa 2012.

Objavljeni su neslužbeni rezultati informatičkog županijskog natjecanja Infokup 2012. godine. Treba napomenuti kako su rezultati neslužbeni i nisu konačni te će se manje izmjene u bodovima događati kako bude vrijeme prolazilo do kraja žalbenog roka.

Od ukupno 5881 natjecatelja koliko ih se prijavilo na školsku razinu, njih 1995 sudjelovalo je na županijskom natjecanju. Od toga u kategoriji Algoritmi 905 učenika, u kategoriji Osnove informatike 1032 i u kategoriji Razvoj softvera 61 učenik.

Pogledajte neslužbene rezultate klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije