ZABAVNO I INOVATIVNO

ZNANSTVENO POPODNE Znanstvena radionica po peti put u Totovcu

Radionicu su osmislile profesorice Srednje škole Čakovec, Monika Cindrić, Kristina Trstenjak Šifkovič i Marina Trstenjak Petran, a realizirale u suradnji s Mjesnim odborom Totovec

Znanstveno popodne naziv je znanstvene radionice koja se održala krajem lipnja sad već tradicionalno 5. godinu u Totovcu. Cilj radionice je zabaviti djecu tijekom praznika, približiti znanost na prikladan, zabavan i inovativan način, te potaknuti ih na znanstveno mišljenje, timski rad i razvijanje ekološke svijesti.

Ove godine djeca su se imala prilike upoznati doživljajnu pedagogiju, te na inovativniji i zabavniji način povezati znanstvene sadržaje kroz iskustveno učenje i igru. Radionicu su osmislile profesorice Srednje škole Čakovec, Monika Cindrić, Kristina Trstenjak Šifkovič i Marina Trstenjak Petran, a realizirale u suradnji s MO Totovec.

Brojni predškolarci i osnovnoškolci dobro su se zabavili, naučili da znanost može biti zabavna i zanimljiva te stekli nova prijateljstva i iskustva. Zahvaljujemo MO Totovec na dugogodišnjoj suradnji i nadamo se da će ovakve znanstvene radionice biti tradicionalno održavane i u narednim godinama. Nikola Tesla: Ako ne znate kako, promatrajte pojave prirode, ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju – poruka je iz Totovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije