VJERNI ČITATELJI

NAGRAĐENI TORBOM Draga i Franjo Halić iz Podbresta: ‘Obožavamo list Međimurje’

Nema ponedjeljka kad Franjo ne dođe po omiljeno obiteljsko štivo

Napunivši je potrepštinama, bračni par Draga i Franjo Halić, odmah čim smo im poklonili, uvjerili su se koliko je praktična, ali i čvrsta torba s logom našeg tjednika i portala eMedjimurje.

Skroman poklon za njihovu vjernost koja traje desetljećima. Supružnici su radili u Njemačkoj – Draga u kuhinji, a Franjo kao građevinski radnik, no već su 30 godina natrag u mjestu u kojem su oboje i rođeni. Nema ponedjeljka kad Franjo ne dođe po omiljeno obiteljsko štivo, a prije nazove u Metss-ov dućan da pita je li stiglo.

– Prvo pročitam Male mudrace da se dobro nasmijem, a onda okrećem do sredine da pogledam i stranice Tužnih sjećanja. Omiljena mi je i rubrika Kaj bumo jeli?. Zanimljivo je vidjeti kaj se sve sprema u kuhinjama diljem Međimurja. Isto tako, ne propuštam niti rubriku Čitam Međimurje s bakom i djedom, kaže Draga.

Njen suprug napominje da prvo prolista do sporta. Dok je radio u Njemačkoj bio je nogometaš, a nogomet igraju i njihov sin Tihomir, kao i unuk Gianluca, i to obojica za seniorsku momčad Nogometnog kluba Budućnost Podbrest.

– Ako i izgube, ide pogledati rezultat, a ja ga onda zezam – pa ako su izgubili ne bude pisalo drukčije, sa smiješkom završava Draga. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije