Na plesnom turniru u Čakovcu Livi osvojio četiri medalje

Na plesnom turniru u Čakovcu Livi osvojio četiri medalje

Na četvrtom po redu plesnom turniru u Čakovcu natjecalo se 140 parova u konkurenciji hrvatskih i mađarskih plesača. Plesni klub Livi imao je šest plesnih parova.

Najuspješniji su bili najmlađi  Ivan Dodlek i Tara Friščić koji plešu u osnovcima u D3 kategoriji. Oni su osvojili zlato u standardu i broncu u latinu. Srebrnu medalju u standardnim plesovima u D3 u konkurenciji starije mladeži osvojili su talentirani Domagoj Oreški i Leona Zelić. Novi plesni par u konkurenciji odraslih Ana i Andrija Posedi, kojima je ovo prvi turnir, bili su treći u latinoameričkim plesovima.

 
Nikolai Ivan Horvat i Monika Novak osvojili su peto mjesto u obje kategorije, a u polufinalu su plesala još dva para Stjepan Dodlek i Bernarda Flinčec te Igor Rob i Marcela Sedmak u  najbrojnijoj konkurenciji mlađe mladeži C.

U pauzi natjecanja  Plesni centar LIVI prikazao je svoj show program u kojem su sudjelovali sportski plesači, plesna škola, cheerleadersice, trbušni ples, žongler Domagoj i Nexusi. Program je uspješno vodila Mateja Gajnik.

Pokrovitelji turnira bili Međimurska županija i Grad Čakovec. U Liviji nema predaha, već nastavljaju s pripremama za nove nastupe i natjecanja, a prvo je veliki plesni show u Zagrebu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije