Udruga tjelesnih invalida Međimurja poziva na volontiranje

Kažu da volontiranje čini ljude sretnijim, a oni traže volontere. Oni su UTIM (Udruga tjelesnih invalida Međimurja), udruga koja okuplja osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju.

Kod njih su volonteri uvijek dobrodošli. Možete pogledati njihov volonterski kutak na www.utim.hr i na  Facebooku su na www.facebook.com/utimck.

Ako želite postati dio nečeg većeg, samo poboljšati svoj životopis ili pak volonterska iskustva, nude vam 2 volonterska mjesta. Prvo je – Volonter na javnim akcijama – uključuje inicijative s ciljem upoznavanja građana za prava osoba s invaliditetom, obilježavanje važnih datuma za osobe s invaliditetom i dr.  Drugo je – Volonter – pomagač članovima – druženje i pomoć članovima Udruge radi njihovog kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena.

Još možete odabrati trening za volontiranje u području osoba s invaliditetom i neprofitnom sektoru, opće informacije o svim vrstama invaliditeta, iskustvo volontiranja sa osobama s tjelesnim invaliditetom (djecom, mladima, starijima), volontiranje prema mogućnostima i drugim obavezama, redovita druženja s drugim volonterima, stručnu pomoć i podršku tijekom volontiranja te ugovor o volontiranju i upis volonterskih sati i edukacija.

Volontirajte sada. Prijave se primaju do 3. ožujka 2012. godine na email: utimck@yahoo.com ili tel: 040/391-070 kod Martine Kovačić, mag.soc.rada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije