DOMAĆICA IZ DONJEG VIDOVCA

NAGRAĐENA TORBOM Za Dragicu Žinić iz Donjeg Vidovca nema tjedna bez Lista Međimurje

Novine obavezno kupuje već ponedjeljkom ujutro, a čim stignu, čitaju ih i ukućani - suprug Slavko i kćer Ivana

– Nema tjedna bez lista Međimurje, moto je vjerne čitateljice Međimurja Donjovidovčanke Dragice Žinić, domaćice koja odnedavno u nabavku potrepština i, naravno, svojeg omiljenog štiva, odlazi s platnenom torbom s logom Lista Međimurje.

– Kao i praktički sve generacije Međimuraca, i ja sam odrastala s listom Međimurje kojem budem ostala vjerna zauvijek. Pruža najviše kvalitetnih informacija te pregršt zanimljivosti, priča o ljudima koji žive oko nas, a za čije hobije niti ne znamo, ističe Dragica koja je u skupini čitatelja čiji je običaj novine listati od zadnje stranice.

– Prije svega, nakon što pogledam naslovnicu, krećem čitati horoskop. Da znam kaj bi me moglo čekati taj tjedan. Onda ide sve ostalo. Posebno popratim vijesti iz našeg, donjeg Međimurja, makar, s druge strane, političke teme pomalo i izbjegavam. Isto tako, niti crna kronika me ne zanima previše. Radije se nasmijem uz viceve koji su uvijek odlični. I sve vezano uz koronavirus, makar to nije vedra tema, popraćeno je baš sa svih kutova pa i naučim brdo stvari koje nisam znala.

U vašim novinama stvarno ima za svakog ponešto, a da ne govorim koliko one već imaju i tradicijski značaj, ispričala nam je Dragica. Novine koje obavezno kupuje već ponedjeljkom ujutro, čim stignu, čitaju i ukućani – suprug Slavko kojem su omiljene stranice posvećene sportu te kćer Ivana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije