BRAVO ZA MALE KREATIVCE!

DAN PLANETA ZEMLJE Organizacija Nobilis nagradila najkreativnije radove, najbolji su iz preloškog DV Fijolica

Skupine će biti nagrađene prigodnim nagradama kao što su Memory igra, edukativne društvene igre "Mali čuvari prirode", "Eko domino", "Igra ekologija" i sl.

Zaštitarsko-ekološka organizacija Nobilis Pozvala je dječje vrtiće na području Međimurske županije da s njima obilježe Dan planete Zemlje i prezentiraju svoje kreativne radove.

Javilo se puno vrtića, a djeca su koristila bojice, kolaž papir, eko kožu, sadila, ljepila i sve su to napravila zajedničkom suradnjom i timskim radom. Proučavali su se razne knjige, aktivno gledali dokumentarce, učili eko pjesmice. Tema 51. svjetskog Dana planeta Zemlje glasi “Restore Our Earth”, a namjera je prikazati realnost i prisutnost klimatskih promjena te motivirati na veće zalaganje i promjene koje će doprinijeti boljitku svih nas.

Princip odabira je bio “lajkanje” te su u 18 sati 22. travnja 2021. zaključeni najbolji – DV FIJOLICA PRELOG u prva tri mjesta:

1. PO DRAŠKOVEC Skupina Zmajići i Balončići sa 636 glasova
2. Skupina Slonići sa 563 glasova
3. Skupina Vrapčići iz Cirkovljana sa 459 glasova

Donatori su Međimurska Županija, Reciklaža Mišić d.o.o. i Međimurska priroda te grad Čakovec. Svi radovi bit će objavljeni na linku, te će skupine biti nagrađene prigodnim nagradama kao što su Memory igra, edukativne društvene igre “Mali čuvari prirode”, “Eko domino”, “Igra ekologija”  i sl.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije