Volonteri Angels OŠ Draškovec darivali životinje u Azilu

Kad su temperature u velikom minusu svi volimo toplinu svog doma. Isto je i s našim kućnim ljubimcima. Nažalost nisu svi psi imali tu sreću da se nalaze na toplom i da ne moraju brinuti o zimi.  Tristotinjak pasa u “Azilu”  željno iščekuje svaku vašu pomoć i donaciju.

Požrtvovnim radom prijatelja životinja, koji svakodnevno rade u Azilu, psi imaju najbolje uvjete kojima se olakšava njihov boravak. Volonteri “Angels”  Osnovne škole Draškovec ne miruju ni po snježnim pahuljama.

Organizirali su skupljanje hrane, novaca, tjestenine, riže, dekica i potrebnih stvari za psiće iz “Azila”. Učenici  su napravili plakate i letke kojima su obavijestili žitelje Draškovca, Hemuševca, Oporovca i Čukovca o svojoj akciji. Odaziv učenika i žitelja bio je jako dobar. Skupilo se stvari za dva auta koje su u petak dostavili u Azil.

Ovim putem iz OŠ Draškovec apeliraju sve škole da slijede njihov primjer i sličnim akcijama pomognu napuštenim životinjicama. Za pohvaliti je i “Program kumstva prijetalji za prijatelje”.

Ako nemate uvjeta za udomljavanje psa ili mačke ili ste već pružili dom nekom dragom biću, postanite kuma ili kum nekom od štićenika čakovečkog skloništa za životinje Prijatelji.

Sve potrebne informacije o tome možete pronaći njihovim internet stranicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije