POZIV ZA PRIJAVU

RASTIMO ZAJEDNO Podružnica Obiteljski centar pruža program podrške roditeljstvu kroz 11 radionica

Program se sastoji od 11 radionica koje se odvijaju jednom tjedno, u trajanju od dva sata. Planirani početak provedbe Programa je 28. travnja 2021. godine u 17 sati

Centar za socijalnu skrb Čakovec, Podružnica Obiteljski centar provedbeni je partner Ureda UNICEF-a za Hrvatsku u programu “Faza III: Testiranje Jamstva za svako dijete u Hrvatskoj”, koji financira Europska unija.

U sklopu navedenog programa jedna od aktivnosti je pružanje programa podrške roditeljstvu “Rastimo zajedno” namijenjenog roditeljima najmlađe djece (1 – 6 godina). Program se sastoji od 11 radionica koje se odvijaju jednom tjedno, u trajanju od dva sata. Glavni cilj programa jest stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima razmjenjuju iskustva o tome kako žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Pozivamo Vas da svoj interes iskažete prijavom na e – mail: obiteljski@czss-ck.hr ili na broj telefona: 395-933. Za više informacija o aktivnostima možete zapratiti na Facebook stranici.

Planirani početak provedbe Programa je 28. travnja 2021. godine u 17 sati. Veselimo se zajedničkom druženju i učenju. “Ne možemo u trenu odgojiti dijete. Ali možemo u trenu stupiti u dobar odnos s njim. (J.Juul)”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije