Prijave za II. izložbu bučina ulja sjeverne Hrvatske

Varaždinska, Međimurska i Krapinsko-zagorska županija u ožujku 2012. godine organiziraju II. izložbu bučinog ulja sjeverne Hrvatske. Sa željom da se izložba bučinog ulja održi i sustavno razvija kao manifestacija koja će pridonijeti regionalnoj prepoznatljivosti, popularizaciji i široj upotrebi ove kulinarski i nutritivno izvanredne namirnice, a isto tako i da se utječe na unaprjeđenje proizvodnje i povećanje konkurentnosti među proizvođačima bučinog ulja, pozivaju se svi zainteresirani proizvođači s područja Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije da se uključe u ovaj projekt.

Zainteresirani proizvođači trebali bi se najkasnije do 20. veljače prijaviti za ocjenjivanje bučinog ulja putem prijavnog obrasca koji mogu pronaći na internetskim stranicama Varaždinske županije.

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje održat će se 29. veljače  od 8  do 12  sati u sobi br. 41 na prvom katu zgrade Međimurske županije u Čakovcu, R. Boškovića 2. Za svaki uzorak dostavlja se 2 x 250 ml ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama.

Prijavnice se trebaju poslati faksom na broj 040/374-177 ili poštom na adresu Međimurske županije, Upravni odjel za poljoprivredu i turizam, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije