'Manje oružja – manje tragedija'

PIŠKOROVEC, DOMAŠINEC, KOTORIBA Građani dragovoljno predali 186 komada streljiva

Na informativnim punktovima građani dragovoljno predali ukupno 186 komada streljiva različitih kalibara

Protekle subote, 17. travnja 2021. godine, policijski službenici Policijske postaje Prelog mještanima Piškorovca, Domašinca i Kotoribe omogućili su dragovoljnu predaju oružja, streljiva i dr. minsko-eksplozivnih sredstava.

Građani su prihvatili poziv te dragovoljno predali ukupno 186 komada streljiva različitih kalibara pištoljskog, puščanog i lovačkog streljiva. Predano oružja pohranjeno je u skladištu Policijske uprave međimurske.

Akciji svojom nazočnošću podršku u Piškorovcu dali su načelnik Općine Mala Subotica, Valentino Škvorc i predsjednik ogranka UDVDR Mala Subotica, Josip Halić, u Domašincu načelnik Općine Domašinec, Mario Tomašek i njegov zamjenik Goran Koren te u Kotoribi načelnik Općine Kotoriba, Ljubomir Grgec i predsjednik ogranka UDVDR Kotoriba, Dragan Rajher.

I nadalje u radu Policijske uprave međimurske jedan od najvažnijih prioriteta je suzbijanje nezakonitog posjedovanja oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava. 
Upravo s ciljem da se građani potaknu i odluče na dragovoljnu predaju ilegalnog oružja, vrlo često na području Policijske uprave međimurske provode se preventivne akcije u sklopu nacionalne kampanje “Manje oružja, manje tragedija”.

– Zahvaljujemo građanima na odazivu preventivnim akcijama dragovoljne predaje oružja, streljiva i minsko-eksplozivnim sredstava, a sve one koji se još uvijek nisu odlučili na dragovoljnu predaju, pozivamo da bez ikakve bojazni od sankcija, dragovoljno predaju sva ubojita sredstava, poručuju iz PU međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije