Pozivi na županijska natjecanja iz Lidrana, informatike, fizike, engleskog…

LiDraNo 2012.

Nakon održanih Međuopćinskih smotri LiDraNo 2012. u Belici i Murskom Središću povjerenstva su izvijestila o izabranim dramsko – scenskim, novinarskim i literarnim radovima za županijsku razinu.

Županijska smotra Lidrano 2012. održat će se 24. veljače (petak) 2012. u 10:00 sati u Centru za kulturu Čakovec. Dramsko – scenske nastupe uz Povjerenstvo pratit će državna izbornica Vlasta Ramljak (glumica, HNK, Zagreb). Nakon nastupa održat će se okrugli stolovi za novinarski, literarni i dramsko – scenski izraz.

>>> Dramski izraz

>>> Literarni izraz

>>> Novinarski izraz

Infokup 2012.

Županijska razina natjecanja Infokup 2012. okupit će 54 učenika u kategorijama Algoritmi – Pascal, C++, QBasic, Small Basic, osnove informatike i Logo. Županijsko natjecanje će se održati 22.02. u Tehničkoj školi.

>>> Lista pozvanih učenika na županijsko natjecanje iz informatike

Fizika – osnovne škole

Na natjecanju iz fizike sudjelovao je 41 učenik iz osmog razreda. Na županijsko natjecanje plasiralo se 20 najboljih. Natjecanje će se održati 29. veljače u OŠ Orehovica.

>>> Lista pozvanih učenika na županijsko natjecanje iz fizike

Engleski jezik – osnovne škole

Na natjecanju iz engleskog jezika sudjelovao je 131 učenik. Na županijsko natjecanje pozvano ih je 26, a natjecanje će se održati 28.02. u OŠ Prelog.

>>> Lista pozvanih učenika na županijsko natjecanje iz engleskog jezika

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije