Godišnja skupština DVD Peklenica

Godišnja skupština DVD Peklenica

DVD Peklenica je prošle godine sudjelovao na natjecanju djece i mladeži  u Donjoj Dubravi (memorijal Mario Rusak) sa jednom ekipom, na županijskom natjecanju održanom u Palinovcu sa 3 ekipe djece.

Ekipa djeca muški 2 osvojila je 19. mjesto od ukupno 56 ekipa, ekipa djeca muški 1 osvojila je 5. mjesto od 56 ekipa, a ekipa djeca žene  osvojila je 3. mjesto od 30 ekipa, što je i više nego odličan rezultat nakon pomlađivanja ekipe u odnosu na 2010. godinu.

Za navedeno natjecanje s gotovo 40 djece vježbalo se gotovo mjesec dana. Mentori koji su najviše radili s djecom bili su Nikola Tkalec, Danijel Trstenjak, Damjan Debelec, Darko Kolarić, Boris Škapin, Ivan Govedić, Darko Trstenjak i Saša Govedić.

Sljedeće natjecanje na kojem su nastupili bile su 13. Igre vatrogasne mladeži u Žiškovcu gdje su nastupili sa 2 mješovite ekipe. Osvojeno je 5 i 7 mjesto. Na natjecanju u organizaciji Vatrogasne zajednice područja u Križovcu s vatrogasnom motornom štrcaljkom sudjelovali su sa ženskom i muškom A ekipom.

Ženska je osvojila 2.mjesto, a muška 3. mjesto te su se time obje ekipe plasirale na županijsko natjecanje u Maloj Subotici, gdje je ženska ekipa osvojila 27. mjesto  od 32. ekipe,  dok je muška ekipa osvojila 20. mjesto od ukupno 40 ekipa.

Kao najveći planirani pothvat u 2011. godini izdvojili bi početka uređenja poligona za vježbanje. Odlukom Mjesnog odbora Peklenica, dopušteno je uređenje prostora iza nogometnog igrališta.

Nabavljene su radne uniforme, kape šilterice za djecu i mladež kao i majice s natpisom DVD-a, te amblemi za odjela. U nabavci radnih odjela kojima su opremili žensku ekipu pomogao je Grad Mursko Središće.

Na skupštini je Ivan Govedić, dugogodišnji aktivni vatrogasac imenovan je za počasnog predsjednika.

Za ovu godinu planiraju Omasoviti i obrazovati društvo, izvršiti preventivu u mjestu, obnoviti postojeće hidrantske ormariće, redovno održavanje vozila, pumpa te prostorija DVD-a, sudjelovanje na svim natjecanjima Područja i Županije, sudjelovanje na manifestacijama u organizaciji grada Mursko Središće, te ostalim svečanostima na koje će biti pozvani, uređivanje prostorija DVD-a i poligona za vježbanje te izradu i postavljanje drvene konstrukcije za vatrogasni muzej na otvorenom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije