OPĆINA MALA SUBOTICA

LIJEPA GESTA Prikupljena hrana i stočna hrana za Marinbrod, malo mjesto kraj Gline

Lijepa gesta Općine Mala Subotica i njenih stanovnika

Općina Mala Subotica nije zaboravila na svoje prijatelje iz Marinbroda, malenog mjesta blizu Gline. Nakon pošiljke humanitarne pomoći koju su odvezli vatrogasci na samu Staru godinu te stočne hrane dostavljene početkom godine, poljoprivrednici su ponovno iskazali svoju humanost i dobrotu.

U prikupljanje donacije za Marinbrod uključile su se sljedeći poljoprivrednici: OPG Mikulaj Ivica iz Palovca (stočna hrana – kukuruz, tritikal i zob), OPG Hlišć Dragutin iz Male Subotice (crveni kupus), OPG Obadić Tomica iz Ivanovca (krumpir), OPG Janušić Ivo iz Belice (krumpir), OPG Mesarić Jurica iz Belice (krumpir). Kamion za prijevoz donirane robe po drugi je puta ustupila tvrtka “Carin-Transporti” d.o.o. iz Čakovca.

Zoran Lacković iz Držimurca utovario je donacije i dostavio u Marinbrod. Akciju sakupljanja pokrenuli su načelnik Valentino Škvorc i Željka Štampar Zamuda. Uz prijateljstvo i osobne kontakte s predstavnicima vlasti grada Gline dogovoreno da se preuzimanje i dovoz humanitarne pomoći preusmjeri u sabirni centar Marinbrod kojim je koordinirala Štefica Ponder. Stožer civilne zaštite Općine Mala Subotica na čelu s načelnikom Stožera Mladenom Lackovićem sve je akcije koordinirao i uspješno proveo. 

Za naglasiti je da se suradnja svih DVD-a s područja Općine pokazala važnom u ostvarivanju ovakvih akcija. To je samo dokaz kad svi streme istom cilju, lakše se do cilja dolazi. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije