Prijave za radionice na HUPE-u do 31. siječnja

HUPE – Hrvatska udruga profesora engleskog jezika svake godine u proljeće organizira Konferenciju. Središnji je to događaj ove udruge. “Bit će to dvadeseta, jubilarna Konferencija, koja će se održati od 19. do 22. travnja u Opatiji, pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te uz potporu Agencije za odgoj i obrazovanje”, kaže predsjednica HUPE-a Ksenija Rumora, prof.

Do 31. siječnja traje prijava radionica, radova i predavanja. Pozivaju se zainteresirani profesori da se jave, a sve detalje mogu vidjeti na internet stranici www.hupe.hr

Uz to, za sve profesore engleskog koji se prijave za Konferenciju do 1. ožujka snižena je kotizacija. “Očekujemo 400 sudionika iz cijele Hrvatske i inozemstva, sa svih razina školstva, od predškolskog do fakulteta. Planiramo 60 radionica u četiri dana, a među plenarnim govornicima bit će i David Crystal, guru engleske gramatike. Nadamo se odazivu sponzora, kako bi što veći broj profesora mogao ići organizirano u Opatiju”, kaže prof. Rumora.

Dodajmo ovome kako i međimurski profesori aktivno sudjeluju u radu Udruge pa tako profesorica Lidija Branilović uređuje HUPE Newsletter (časopis Udruge koji izlazi dva puta godišnje), a profesorica Željka Novak je predsjednica HUPE podružnice za Međimursku, Varaždinsku i Koprivničko-križevačku županiju.

Za sve dodatne informacije možete se javiti njima na kontakte koje ćete naći na mrežnim stranicama Udruge, www.hupe.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije