VATROGASCI MEĐIMURJA

OBIŠAO IH ŽUPAN POSAVEC Osmero međimurskih vatrogasaca krenulo u pomoć Sisku

Danas ujutro u Sisak je otputovalo osam vatrogasnih dobrovoljaca. Kući se vraćaju profesionalci. JVP Čakovec u ulozi čestitara obišao župan Matija Posavec.

Mladen Kanižaj, zapovjednik JVP Čakovec, je danas ujutro ispratio osmero članova VZPO-a Belica – Mala Subotica – Orehovica (Orehovica, Sveti Križ i Mala Subotica) koji će boraviti u Sisku dva dana i radit će na sanaciji krovova i dimnjaka.

Po njihovom dolasku kući se vraćaju članovi JVP Čakovec koji su prvi otišli na potresom pogođeno područje. U Čakovec će doći s jednim kombi vozilom, dok će drugo s opremom ostati smjenama na raspolaganju, a vratit će i cisternu s vodom.

Inače, od jučer se  u Općini Majur nedaleko Petrinje nalazi 17 vatrogasnih dobrovoljaca koji prekrivaju PVC folijama na objektima u kojima se može boraviti.

Danas ujutro vatrogasce je u ulozi čestitara posjetio međimurski župan Matija Posavec. Na pitanje, kako je protekla novogodišnja noć, Kanižaj mu je “referirao” kako su, unatoč vatrometima i petardama, bili bez intervencija.

– Neka takva bude i cijela godina za koju unaprijed znamo kako neće biti nimalo lako – dometnuo je Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije