POMOĆ STRADALIMA

LANAC DOBROTE Čakovečka Vajda za stradale u potresu donirala tonu hrane i dostavila u Sisak

'Da, sretan... jer smo svi bili kao jedan... U srijedu u poslijepodnevnim satima sam dobio poziv kad je rečeno, zovu iz Siska, njihov opskrbni centar ostaje bez hrane i higijenskih potrepština", napisao je na svom Facebook profilu direktor čakovečke Vajde d.d. Alen Kajmović.

‘Mojim ljudima i meni sasvim dosta. Svi smo skočili, ljudi se vraćali od doma na posao samo da pripreme sve što je trebalo. Hvala Nikoli Vargi i Vilimu Simonu, potrpali gotovo 1 tonu hrane i zajedno s našim prijateljima iz GDCK Čakovec, DVD Gornji Hrašćan, DVD Nedelišće, te županom Matijom Posavcem se zaputili s ukupno 5 kombija hrane i potrepština prema Sisku.

>> ALEN KAJMOVIĆ “Ovo što je Hrvatska napravila u jedan dan mogu samo rijetki”

I to je ono što sam mislio jučer – ciljano, organizirano, koordinirano s jasnim ciljem i mjestom istovara”, napisao je direktor, a potom dodao:

“A dolazak u Sisak – ljudi, osjećaj zahvalnosti od svih tamo, jedinstvo, smijeh i osmijeh unatoč svim nevoljama… da, bio sam sretan jer sam zajedno s međimurskom ekipom svjedočio nadi, dobrim vibrama, trenutcima kada (nekada grintanju sklon) hrvatski čovjek radi sve u svojoj moći da pomogne potpunim neznancima. I zato – da, sretan. Hvala svima na svemu, mojoj ekipi u Vajdi i svim vrijednim ljudima velikog srca koji daju svoje dane ne bi li pomogli drugome, ali i hvala Mesna industrija Braća Pivac koji su se bez sekunde razmišljanja dali na raspolaganje u ovako velikoj akciji. I nije prvi put… A Sisku, Petrinji, Glini i svim mjestima oštećenim u ovim potresima samo poručujemo – VIDIMO SE USKORO”, završio je s obraćanjem.

Mi ćemo za kraj dodati, kada su humanost i pomoć u pitanju u Vajdu d.d. i njenog prvog čovjeka ne treba dvojiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije