NAŠA FOTOGRAFKINJA NIŽE USPJEHE

VELIKI USPJEH Fotografija Miroslave Novak Hranjec uvrštena u hrvatski kalendar DHMZ-a

- Baš sam ponosna što će se jedna od mojih fotografija naći na kalendaru, a i samim time što mogu promovirati naše malo divno Međimurje - kaže Miroslava

Nerijetko se na ekranima HTV-a u vremenskoj prognozi kao ilustracija pojave fotografije Miroslave Novak Hranjec, naše foto-suradnice iz Pribislavca koja živi u Prelogu. To nije ostalo nezamijećeno…

– Poštovana gospođo Novak Hranjec, veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako je i ove godine Vaša fotografija,, Miror clouds,, (zrcalni oblaci) koju ste prijavili na natječaj za najbolju meteorološku fotografiju Svjetske meteorološke organizacije odabrana za objavu u kalendaru DHMZ-a za 2021. godinu, vijest je koju je Miroslava ovih dana s radošću prihvatila.

– Baš sam ponosna što će se jedna od mojih fotografija naći na kalendaru, a i samim time što mogu promovirati naše malo divno Međimurje – kaže Miroslava.

Fotografiju koja će resiti kalendar donosimo u prilogu i radujemo se što upravo Miroslavine – ‘Mimine’ fotografije pune stranice našeg portala. A da bi nastale fotografije kojima se svi divimo iza potraga za njima stoje sati i sati lutanja, dobro oko i naravno smisao za lijepo, nadahnuto, a što Miroslavu krasi. 

Podsjetimo na još jedan njezin uspjeh. Fotografija Miroslave Novak Hranjec ‘Dvije duge u Međimurju’ bila je pobjednička fotografija u izboru za svjetski meteorološki kalendar. Za nju je veliki uspjeh bio već i to što je ušla u konkurenciju za izbor, a pobjeda među 74 ostale fotografije samo je potvrda njenog sjajnog osjećaja za fotografiju.

Uz njezinu fotografiju, izabrano je još 13 fotografija koje krase kalendar.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije