ZABRINUO FANOVE

OMILJENI VODITELJ Šprajc završio u bolnici: ‘Čuvajte se više nego ikada’

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc pratiteljima se javio nakon zahvata kojem je podvrgnut u KB Merkur.

Zoran Šprajc ponovno je zabrinuo svoje pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju iz bolnice. Naime, voditelju RTL Direkta ugrađen je stent u KB Merkur, a on se odmah nakon zahvata javio na društvenim mrežama i otkrio kako je sve prošlo odlično.

– Kao i svaki pravi motor, a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak, konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardiološkoj radionici KB Merkur Damira Kozmara. Sve je prošlo dobro da ne može bolje, a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat ce neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada! – poručio je Šprajc i najavio svoj skori povratak na posao.

– Vidimo se u ponedjeljak u RTL Direktu – dodao je voditelj koji je prije godinu dana doživio infarkt, a zbog oporavka nije ga bilo nekoliko mjeseci pred malim ekranima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije