Goričan priča svoju Božićnu priču

Goričan priča svoju Božićnu priču

Projekt “Božićna priča” pokrenut je kako bi se potaknulo prigodno ukrašavanje Goričana, stvaranje posebnog Božićnog ugođaja u općini Goričan te širenje Božićnog optimizma.

“Goričan priča svoju Božićnu priču” održava se četvrtu godinu i potiče kulturu blagdanskog ukrašavanja kuća. Projekt je zaslužan za sve više ukrašenih kuća i okućnica te svojim primjerom potiče sve mještane na blagdansko ukrašavanje vlastitih domova.

Projekt je pokrenula općina Goričan na ideju poznatog Goričkog organizatora i voditelja Zvonimira Lepoglavca – Lepog.

Ove godine za razliku na prijašnje godine, deset obiteljsko Božićno ukrašenih kuća potpuno ravnopravno konkuriralo je za titulu najljepše “Božićne priče Goričana”.

Peteročlani žiri dao je svoje ocjene, a rezultat njihovog ocjenjivanja je da prvo mjesto ravnopravnozauzimaju sljedeče tri obitelji: obitelj Žeželj – ulica Antuna Mihanovića, obitelj Dominik-Bašnec – Cvijetna ulica i obitelj Đuran – ulica Antuna Mihanovića.

Za pobjednike ove godine nema posebnih nagrada nego je deset najuspješnijih obitelji posjetilo “Božićnu priču” najljepše okućnice Hrvatske obitelji Salaj u Čazmi. Pun autobus prezadovoljnih i očaranih obitelji viđenim na “Božićnoj bajci”obitelji Salaj podstrijek su za još ljepši i ukrašeniji Goričan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije