Zrinska garda darovala deveteročlanu obitelj u Mačkovcu

Zrinska garda darovala deveteročlanu obitelj u Mačkovcu

Saznavši za životne poteškoće u kojima se našla deveteročlana obitelj Huzjak iz Mačkovca, gardisti i rukovodstvo Zrinske garde Čakovec samoinicijativno su odlučili barem malo pomoći i razveseliti ovu obitelj u prigodi božićnih blagdana.

Gardista Marka Šafarića u gardijskoj odori, zapovjednika Ratimira Hrešča, predsjednika Alojzija Sobočanca, dipl. oec., i glavnog tajnika Zrinske garde Bojana Kocijana na Badnjak, u subotu 24. prosinca, u svom skromnom domu dočekali su supružnici Mario i Martina Huzjak i djeca Katarina (10), Luka (8), Lana (6), Lucija (5), Stjepan (1), Ema (1) te najmlađi Sebastijan rođen 2. prosinca.

Uz ostale obiteljske darove koje su primili od članova Zrinske garde, mališani su se obradovali prigodnim božićnim darovima i veselo se raspričali kako će svaki od njih imati nešto pod jelkom, a Luku je zanimala gardijska sablja te je poželio kada odraste i sam biti gardist.

Otac Mario dodatno se razveselio kada je od predsjednika garde Alojzija Sobočanca, dipl. oec., saznao kako će tvrtka Pana d.o.o. Čakovec obitelji darovati drva za ogrjev. Na kraju susreta zaželjeli su fotografiju za uspomenu na ovaj za sve okupljene radošću, nadom i zadovoljstvom ispunjen Badnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije