Klub mladih “Pustakovčan” organizirao osmi turnir u beli

Klub mladih “Pustakovčan” organizirao osmi turnir u beli

Klub mladih “Pustakovčan” organizirao je u subotu, 17. prosinca 2011. godine osmi po redu tradicionalni turnir u beli. Ukupno se prijavilo 19 parova, a pobijedili su Jurica Pandur i Krunoslav Lajtman te pritom osvojili prvu nagradu u vrijednosti 500 kuna.

Drugu nagradu, poklon bon pizzerie “Kocka”, osvojio je kartaški par iz Palinovca “Povratnici”, dok je treće mjesto, također poklon bon pizzerie “Kocka”, osvojila “Udruga mladih Palovec”. Ovim putem im još jednom čestitamo.

“Posebno nas raduje činjenica da su se našem pozivu odazvala mnoga, nama, poznata lica. Naime, to su naši stalni gosti, naši prijatelji koji nas posjećuju još od prvog turnira u beli. To nam je pokazatelj da su ljudi prepoznali naš dobar rad te da se rado vraćaju u Donji Pustakovec. Ujedno je to dokaz da je turnir u beli postao tradicija, ne samo u našem malom selu, već i u cijelom Međimurju.

Tome u prilog ide i činjenica da su naši posjetitelji nakon što su ispali iz natjecateljskog turnira, ostali i kartali se sa svojim prijateljima. Upravo to nas posebno raduje te svakako možemo reći da je naša ideja o tradicionalnom turniru u beli uspješno ostvarena. Do idućeg susreta, lijep
pozdrav!”, rekao je predsjednik Kluba mladih Ivan Borović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije