POSTAVLJA SE VIDEO NADZOR

STOP LOPOVIMA I VANDALIMA Big brother u Orehovici: Kamere će snimati javne površine

Općina Orehovica ima namjeru do sredine 2021. godine uspostaviti sustav video nadzora i po javnim površinama u Podbrestu i Vulariji

Po provedenom postupku jednostavne nabave te dobavi robe od strane izabranog izvođača, tvrtke Bitel d.o.o. iz Kotoribe, započeli su radovi na uspostavi sustava video nadzorna na ukupno 5 lokacija na području naselja Orehovica.

Tako će se kamere sa kompletnim sustavom video nadzora postaviti na zgradi Općine Orehovica, na grobnoj kući u Orehovici, na zgradi bivše OŠ Orehovica, na sportsko vatrogasnom objektu te na kontejneru u romskom naselju.

Ukupna vrijednost investicije utvrđena je u iznosu od 193.431,25 kuna, a izvođač radova dužan je ugovorene radove završiti do kraja studenog 2020. godine.

Iako djelatnici Policijske uprave Međimurske obilaze područje općine Orehovica, ali zbog manjka djelatnika nisu u mogućnosti vršiti konstantni nadzor, stoga je ova investicija nužna zbog sigurnosti imovine i sumještana te kako bi se spriječili vandalski istupi na imovini u općinskom vlasništvu.

Općina Orehovica ima namjeru do sredine 2021. godine uspostaviti sustav video nadzora i po javnim površinama u Podbrestu i Vulariji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije