Kvartet Diversi: Božićna bajka u Areni Varaždin

Kvartet Diversi: Božićna bajka u Areni Varaždin

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana, božićnu atmosferu i radost u Arenu Varaždin donijet će kvartet Diversi koji će u petak, dan uoči Badnjaka, uz pratnju orkestra održati koncert nazvan Božićna bajka. Kvartet Diversi čini četverolist zvijezda hrvatske glazbene scene, članova zagrebačkog Kazališta Komedija – Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Ervin Baučić i Đani Stipaničev.

Najavio je to na prijepodnevnoj konferenciji za novinare u Areni Varaždin upravitelj dvorane Neven Buljan poručivši da posjetitelje u petak očekuje prava glazbena poslastica.

– Ova četiri slavuja pružit će varaždinskoj publici uistinu nezaboravan doživljaj. Očekujem punu dvoranu te  ujedno pozivam sve Varaždince da dođu na koncert, jer ovo je svjetski događaj, nešto što se ni u Beču ne bi postidilo svog nastupa i glazbenog izričaja, rekao je Buljan.

Nastupi kvarteta Diversi, koji je osnovan prije godinu dana, pomno su osmišljeni, glumački uigrani te usklađeni do svakog detalja od scenarija, koreografije pa sve do rasvjete, istaknula je Sandra Bagarić otkrivši i što su pripremili za varaždinsku publiku.

– Pripremili smo lijepi advenstki program koji će biti upotpunjen ljubavnim operetama, mjuziklima, prekrasnim kanconama, evergreenima klasične glazbe. Mislim da će svatko u našem raznolikom repertoaru pronaći jedan dio za sebe i da će publika pjevati zajedno s nama i stvoriti jednu prekrasnu bajku kojom ćemo zajedno uveličati ovaj Božić, istaknula je Bagarić.

Na velikom Božićnom koncertu u Areni Varaždin kvartet Diversi nastupit će uz pratnju velikog Revijskog orkestra Josipa Cvitanovića, najavila je Bagarić dodavši da se uvijek veseli nastupima u Varaždinu, gdje je publika iznimno stručna, ali i stroga.

– Varaždinska je publika jako stroga, znam da su učenici iz Varaždina najbolji učenici na zagrebačkoj Akademiji, jako puno uspješnih glazbenika i pjevača dolazi upravo iz Varaždina. Ja sam nastupala u Varaždinu s Malom Floramy i Groficom Maricom u kazalištu, tako da znam da je varaždinska publika uistinu stručna i da kada nekoga nagradi pljeskom da je to dobro zaslužio. Nadam se da će i kvartet Diversi opravdati velika očekivanja Varaždinaca, rekla je Bagarić.

Sandra Bagarić zvijezda je operete i miljenica publike, sopranistica vrhunskog glasa s izrazitim talentom za glumu i scenu, Renata Sabljak diva je mjuzikla, glumica i pjevačica s fantastičnim glasom i mogućnošću transformacije, Đani Stipaničev vrhunski je tenor širokog repertoara i uloga za pamćenje – izvrstan u opereti, rock-operi i  mjuziklu, Ervin Baučić je rock pjevač poznat po svom izuzetnom glasu nevjerojatnih mogućnosti koji briljira u svim glazbenim žanrovima kao i dramskim predstavama.

–  Iako smo različitih glasova i stilova pjevanja, ujedinjeni smo u jednom i najvažnijem – kvaliteti i energiji kojom donosimo glazbu i emocije. Nas četvero prijatelja odlično se slažemo, dajemo najbolje od sebe i spremni smo naučiti jedan od drugoga. Ja kao operetna pjevačica puno učim od Renate Sabljak i ja neke stvari nemogu izvesti kao ona, a ona s druge strane ulazi u moj “fah”, kaže Bagarić.

Spomenimo na kraju da se ulaznice za Božićni koncert po cijeni od 90 kuna za parter i tribinu plus te 80 kuna za tribinu mogu kupiti u sustavu ulaznice.hr, te u Varaždinu – u Koncertnom uredu, Time out-u, Rock Art Caffeu i Caffe baru Barfly, u Čakovcu – u Caffe baru Arcus i na Radiju 1 te u Palovcu u Domino baru. Božićna bajka u Areni Varaždin počinje u petak u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije