Cheerleadersicama Livi 1. mjeso na VII. elite Beach cup-u u Berlinu

Cheerleadersicama Livi 1. mjeso na VII. elite Beach cup-u u Berlinu

Cheerleadersice Livi uspjele su obraniti naslov prvaka iz prošle godine na VII Elite Beach cupu u Berlinu.

U konkurenciji preko 2600 cheerleadersica iz čitave Europe Cheerleadersce Livi osvojle su 1. mjesto u juniorskoj kategoriji, 2. mjesto u juniorskoj group stunt kategoriji i 3. mjesto u kadetskoj kategoriji. Ovo je veliki uspjeh najboljih hrvatskih cheerleadersica. Cheerleadsersice Livi ovim rezultatom potvrdile su svoj visoki rejting u Europi i ponovno pokazale da spadaju u sam vrh Europskog cheerleadinga.

Natjecanje se održalo 10. 12. 2011. U Tropical Islands resortu u blizini Berlina. Zbog velikog broja natjecatelja natjecanje se odvijalo paralelno na tri plesišta. Ovako velikim brojem natjecatelja i klubova iz čitave Europe Beach cup je postao največe i najsnažnije cheerleading natjecanje u Europi.

U 2011 godini Cheerleadersice Livi iz Čakovca osvajale su prva mjesta na europskim kupovima u Italiji, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Škotskoj, a veliki uspjeh je i osvajanje 3. mjesta na Europskom prvenstvu u Ljubljani u srpnju te plasman na Svjetsko prvenstvo koje se održalo u Hong Kongu (koje smo propustili zbog nedostatka financijskih sredstava). Najuspješnija sezona za marljive i talentirane Cheerleadersice Livi je pri kraju te sljedi malo odmora i pripreme za novu 2012.sezonu u kojoj se nadamo nastavku ovakvih odličnih rezultata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije