PRIKLJUČITE SE I VI

‘STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE’ U nedjelju tradicionalna jesenska biciklijada

Ne propustite ovaj tradicionalni rekreativno-sportski događaj i rezervirajte 6. rujan za bicikliranje!

U nedjelju, 6. rujna u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće, očekuje vas jesensko izdanje biciklijade “Stazama Općine Nedelišće”.

– Pozivamo sve zainteresirane bicikliste, male i velike, da nam se pridruže na našim poznatim stazama. Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze nisu zahtjevne, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za dionice u duljini od 22 i 36 kilometara – kažu iz TZ Općine Nedelišće.

Početak Biciklijade je u 10 sati u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću, dok će punkt za prijavu biti otvoren već od 9 sati kako bi se svi bez gužve i na vrijeme mogli prijaviti i preuzeti bonove. Kotizacija po sudioniku iznosi 30 kuna, u što je uključena okrjepa na punktovima u Črečanu (ribnjak) i Pušćinama (NK Pušćine) te ručak na završetku rute u Lovačkom domu (oko 12:00 sati).

Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige! Sponzori biciklijade su Chaky d.o.o., Panex Dinamic d.o.o. i VOĆNJAK NEDELIŠĆE d.o.o.. 

– Ne propustite ovaj tradicionalni rekreativno-sportski događaj i rezervirajte 6. rujan za bicikliranje! – poziv je iz Nedelišća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije