Humanitarna akcija “Učitelji za djecu”

Humanitarna akcija “Učitelji za djecu”

Učiteljski fakultet sveučilišta u Zagrebu, odsjek Čakovec u suradnju s Udrugom mladih V.U.K., poziva na humanitarnu akciju “Učitelji za djecu”, koja će se održati 16. prosinca 2011. u sportskoj dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu, s početkom u 15:00 sati.

Humanitarna akcija biti će održana u obliku božićnog sajma, na kojem će nastupati izvođači različitih umjetničkih područja (bendovi, plesne i dramske skupine, zborovi, solisti, kudovi…), a paralelno će se održavati prodaja radova studenata Učiteljskog fakulteta (slikovnice, didaktičke igračke, božićni ukrasi i čestitke, nakit…).

U akciju je uključena i humanitarna aukcija slika mladih umjetnika. Osim prodaje studentskih radova i slika, biti će održana i tombola u kojoj svi dobivaju, a nagrade tombole donirane su od strane sponzora.

Organizatori su se pobrinuli i za najmlađe te osmislili dječju radionicu “Dječji kutak”, u kojoj će se djeca moći likovno izraziti. Za djecu su također organizirali i body painting umjetnicu koja će prema željama oslikavati njihova lica.

Ulaz će biti simboličnih 10 kuna.

Prikupljena sredstva donirati će se Dječjem domu Caritas, u Čakovcu, koji brine o djeci s najtežim oblicima cerebralne paralize i višestrukim oštećenjima. Pošto štićenicima Dječjeg doma Caritas ne možemo dati ono najvažnije – zdravlje, pomoći ćemo im boravak u istom učiniti ugodnijim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije