DONACIJA OBRTNIČKE KOMORE

GESTA ZA POHVALU Crvenom križu Čakovec zaštitna sredstva i oprema u vrijednosti 10 tisuća kuna

- Ova nam donacija puno znači, jer nam omogućava da se bolje pripremimo za drugi val epidemije koji se uvelike najavljuje - rekao je predsjednik GDCK Čakovec Kristijan Valkaj

Predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Boris Lukovnjak danas (24. kolovoza) je ravnatelju Gradskog društva Crvenog križa Čakovca Kristijanu Valkaju uručio donaciju vrijednu 10 tisuća kuna.

Njome su obuhvaćena 4 stalka s dispenzerima i 4 zidna dispenzera, 50 litara dezinficijensa za ruke, 15 kutija medicinskih maski i 7 kutija rukavica.

– Hrvatska obrtnička komora Zagreb svakoj je županiji donirala 30 tisuća kuna. Te su donacije putem područnih obrtničkih komora proslijeđene na teren, pa smo, tako, sredstva i opremu vrijednu 10 tisuća kuna već namijenili Županijskom stožeru civilne zaštite, a sada i Crvenom križu. Još ćemo odlučiti kome ćemo namijeniti donaciju za preostalih 10 tisuća kuna, rekao je Boris Lukovnjak predajući donaciju predstavnicima Crvenog križa.

– Ova nam donacija puno znači, jer nam omogućava da se bolje pripremimo za drugi val epidemije koji se uvelike najavljuje. Mobilne dispenzere iskoristit ćemo za terenski rad kada provodimo potrebne epidemiološke mjere na pojedinim događajima, dok ćemo zidne dispenzere iskoristiti u našoj zgradi i skladištu. Dobro će nam doći i sva ostala zaštitna sredstva iz ove donacije kako bismo što bolje zaštitili korisnike naših usluga, ali i naše djelatnike i volontere, istakao je u svojoj zahvali Kristijan Valkaj.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije