Treći “Art plac” u Prostoru: Iskoristite ga na najbolji mogući način

Treći “Art plac” u Prostoru: Iskoristite ga na najbolji mogući način

Centar za mlade u suradnji sa nekolicinom mladih čakovečkih umjetnika organizirao je u ožujku u “Prostoru” poseban cjelodnevni događaj pod nazivom “Art plac”.

Budući da je odaziv publike bio velik, a komplimenata na događaj i organizaciju pregršt, odlučili su ponoviti ovaj događaj i u svibnju. Kako nam se bliže Božični i Novogodišnji blagdani odlučili su da i ovaj mjesec organiziraju treći po redu “Art plac”. Datum događanja je 17. prosinca, a vrijeme održavanja od 10 do 17 sati.

“Art plac” je proizašao iz ideje o izložbi radova mladih umjetnika (dizajnera, fotografa, slikara…), izložbi pomoću koje bi ti umjetnici mogli predstaviti svoj rad široj čakovečkoj publici.

Umjetnici – sudionici koji će sudjelovati su:

DUŠICA ŽIŠKOVIĆ, INES PALAŠEK, ANA GOLUBIĆ BROZOVIĆ, MARIO JAKŠIĆ, MARIJA VUGRINEC, MARTA VUGRINEC, UKRASNI TJESTIĆI – (Jurica Vrana, Martina Slame, Dina Rešetar, Barbara Srnec Bujanić), Andrija Bacinger, Andreja Živko, Lidija Lončarić, Filip Lucin, Davorin Mance, Martina Žišković, Damira Petrić, Mimi Radionica Nakita, Ivana Lesjak, Mihaela Lela Sakač.

Ovaj cjelodnevni događaj prilika je vama (publiko) i vama (umjetnici) da se pokažete jedni drugima. Iskoristite je na najbolji mogući način.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije