Supertalent: Nexus odbrejkao u ‘čakovečkom duhu’, Rebecca oduševila

Supertalent: Nexus odbrejkao u ‘čakovečkom duhu’, Rebecca oduševila

Dolaze iz Čakovca, postoje već 7 godina. Iza sebe imaju preko 100 nastupa (općenito cijela grupa). Na Supertalentu nastupa samo dio skupine Nexus, piše Dnevnik.hr.

Koreografija se sastoji od 9 članova (11 – 20 god.) Ove godine su bili u finalu festivala u Zagrebu, stariji članovi kluba nastupaju po koncertima.

>>> Pogledajte video plesnog kluba Nexus

U polufinalu Plesni klub Nexus iz Čakovca nije imao baš sreće sa žirijem. Dubravko Merlić, koji glasi za najkritičnijeg člana žirija, njihovu je koreografiju opisao kao nedorečenu.

Zamjerku je imao i Enis Bešlagić, dok se Nina Badrić ipak složila s publikom koja je i zaslužna za njihov prolazak u finale.

Rebecca Posavec pokupila je same riječi hvale od žirija Supertalenta

Rebecca se pjevanjem bavi od svoje pete godine. S autorskom pjesmom ‘Nisam više mala’, koju je napisao njezin otac, pobijedila je na Međimurskom festivalu kao najbolja debitantica.

Nastupala je na raznim festivalima (Djeca pjevaju – dva puta, bila je najklinceza Hrvatske, pjevala sa Žigom i bandistima u Lisinskom).

>>> Pogledajte nastup Rebecce Posavec

Pohađa glazbenu školu Miroslav Magdalenić u Čakovcu i ide na harmoniku. Također se bavi i plesom. Članica je grupe Vivona u Čakovcu (hip hop, moderni ples). Rebecca je uz sve aktivnosti i odlična učenica te je prošle godine bila i predsjednica razreda.

Devetogodišnja Rebecca Posavec koju je žiri jednoglasno lansirao u finale velik dojam ostavila je izvedbom ‘Bohemian rhapsody’ skupine Queen. Najmlađa natjecateljica trećeg polufinala Supertalenta toliko je oduševila Ninu Badrić da je članica žirija izjavila da je u transu. Dubravko i Enis također su dijelili njezino oduševljenje. (Dnevnik.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije