Koncert i Sajam dobrote u organizaciji gimnazijalaca

Koncert i Sajam dobrote u organizaciji gimnazijalaca

Stigao je mjesec prosinac, a zajedno s njime, osim niskih temperature, i vrijeme darivanja. Tako su i ove godine učenici čakovečke Gimnazije odlučili darivati potrebite. Humanitarnim događajem Sajmom dobrote gimnazijalci će 12. put za redom prikupljena sredstva donirati onima kojima je to najpotrebnije.

Kao najavu Sajmu učenici već tradicionalno organiziraju humanitarni koncert u Prostoru. U petak, 16. prosinca s početkom u 20 sati publiku će zabavljati bendovi Nova vrsta, Feuacid te trenutno najslušaniji međimurski bend Komedija. Ulaznice vas čekaju u caffe barovima Arcus i Stari hrast po cijeni od  simboličnih 10 kuna u pretprodaji, dok ćete na dan koncerta morati izdvojiti 15 kuna.

Sam Sajam dobrote slijedi tjedan dana kasnije, točnije 23. prosinca. U prijepodnevnim satima, od 9 do 12, u prostorijama Gimnazije moći ćete posjetiti prodajnu izložbu učeničkih ostvarenja. Zavirite u učionice prepune hrane, glazbe, rukotvorina i pozitivne energije te se zabavite uz zanimljive performanse koje će priredili profesori i učenici. Dođite i znajte da je svaka sitnica veliki dar ako dolazi od srca!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije