Nagrade Gimnaziji Čakovec, OŠ Nedelišće i Željku Jagecu

Nagrade Gimnaziji Čakovec, OŠ Nedelišće i Željku Jagecu

Hrvatski školski športski savez 22. prosinca obilježava pet godina rada i postojanja te će tom prilikom dodijeliti prigodne nagrade najboljim školskim športskim društvima (1 nagrada za najbolje ŠŠD u OŠ i jedna nagrada za najbolje ŠŠD u SŠ) te zaslužnim djelatnicima u školskome športu (tri nagrade).

U kategoriji srednjih škola nagradu za najuspješniju srednju školu dobila je Gimnazija Čakovec – ŠŠD “Gimnazijalac” sa osvojena 174 boda. Još su bili nominirani: III Gimnazija Zagreb (156 bodova), Športska Gimnazija Zagreb (150 bodova), I Gimnazija Osijek (132 bodova) i Salezijanska klasična Gimnazija s pravom javnosti Rijeka (132 bodova).

U kategoriji osnovnih škola nagradu za najuspješniju osnovnu školu dobila je Osnovna škola Nedelišće – ŠŠD “Pume” sa osvojena 133 boda. Još su bili nominirani: OŠ Vladimir Nazor Pazin (121 bod), OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica (100 bodova), OŠ Frane Krste Frankopana Osijek (84 boda) i I Osnovna škola Varaždin (80 bodova).

U kategoriji zaslužnih djelatnika u školskome športu nagrade su dobili:

Jadranka Duvančić – profesorica TZK u Gimnaziji Vladimir Nazor Zadar

Željko Jagec – profesor TZK u OŠ Nedelišće

Ljiljana Turina Bujanović – profesor TZK u OŠ Brajda u Rijeci

Sve nagrade podijeljene su temeljem bodovanja pobjeda na županijskim školskim športskim natjecanjima, nastupi i uspjesi na poluzavršnim i završnim natjecanjima Državnog prvenstva ŠŠD-a RH te nastupi i uspjesi na međunarodnim školskim športskim natjecanjima, a sve u razdoblju od 2007-2011 godine

Vidljivo je da su od pet nagrada koje su se dodjeljivale na području RH u Međimurje stigle tri nagrade.

Svečano uručenje nagrada bit će 22.prosinca 2011. godine u hotelu Panorama Zagreb.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije