Breakdance skupina “Nexus” u nedjeljnom finalu Supertalenta

Breakdance skupina “Nexus” u nedjeljnom finalu Supertalenta

I četvrtašica Rebecca treba vašu podršku!

Napeto je i radno u redovima Break dance skupine Nexus. U tijeku je pripremanje točke za finalnu emisiju hrvatskog Supertalenta u kojem se između deset odabranih finalista našla i ova naša plesna skupina.

Devet mladića u dobi od 11 do 20 godina: Ivan Kukovec, Lino Zadravec, Lui Kavran, Kevin Kutnjak, Vedran Glavina, Philipp Kutnjak, Vanja Tomašić, Deni Glavina i Zlatko Tomašić pod vodstvom koreografa Saše Mikaca posljednjih mjesec dana marljivo treniraju kako bi u nedjelju, 11. prosinca 2011. uživo u svjetski poznatom showu Supertalent što bolje izveli svoju finalnu točku i njome osvojili hrvatsku, a posebice međimursku publiku i strogi žiri.

Predanost i ljubav prema ovoj plesno-sportsko-akrobatskoj kategoriji već je jednom bila nagrađena osvajanjem prvog mjesta na renomiranom zagrebačkom TREPS festivalu u kategoriji Urbani plesni izrazi.

Pozivamo sve vas da ih gledate ove nedjelje u 20 sati te da im budete podrška u ostvarenju njihovog sna zbog kojeg su se i prijavili na audiciju Supertalenta Nove TV, a to je što bolji plasman.

Podržite četvrtašicu Rebeccu!

U finalu Supertalneta Nove TV uz našu breakdance skupinu Nexus imamo i mladu predstavnicu Rebbecu Posavec koja polazi četvrti razred 1. osnovne škole u Čakovcu.

Na web stranici Nove TV Rebeeca je ovako opisana nakon što je otpjevala Queenovce: “Rebecca se prihvatila teškog zadatka, pjesme Bohemian Rapsody grupe Queen. Ipak, malena zvijezda je još jednom pokazala raskoš svog talenta. Što se tiče žirija, nastup je Ninu ostavio bez daha.”

Bohemian Rhapsody – Supertalent Croatia 2011 (20.11.2011.)
Polufinale – Rebecca Posavec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije