KONAČNO U PRIMJERENIM PROSTORIMA

SVETA MARIJA Nakon renovacije općinske zgrade, u nju uselile sve općinske službe

Preseljenje je bilo žurno. Opremanje općinske zgrade financirala je Općina Sveta Marija

Nakon što su okončani neophodni  građevinski radovi, općinska je zgrada u Svetoj Mariji pretvorena je u funkciju primjerenoj 21. stoljeća. Ovih je dana završeno opremanje uredskih prostora.

– No, još nije sve gotovo, ali smo se uselili jer smo radili u katastrofalnim uvjetima – kaže općinska načelnica Đurđica Slamek. Na katastrofalne uvjete je mislila jer su se sve službe nalazile u dvorani vatrogasnog doma kamo su se preselili radi rekonstrukcije zgrade, odnosno njenih prostora.

Vezano uz opremanje unutrašnjosti ona je dodala: – Troškovi opremanja će ukupno biti oko 150.000 kuna, a obuhvaćaju dio namještaja i informacijsko komunikacijsku opremu. Gotovo sav postojeći namještaj je u funkciji osim namještaja iz stare vijećnice, a ostatak smo kupili – kaže.

– Svaka službenica ima svoj ured, kao i komunalni redar i načelnica. Od prostorija tu je još vijećnica, mala dvorana za sastanke, skladište, dva WC-a, čajna kuhinja i dvije prostorije su namijenjene arhivi koju smo konačno preselili iz prostorija VMO Donji Mihaljevec – rekla je na kraju i dodala kako će to Općini biti najljepši dar uz predstojeće Dane općine koji se u ovoj sredini obilježavaju uz katoličku svetkovinu Velike Gospe.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije