Rajko Bulat: Očekujemo dva mandata u III. izbornoj jedinici!

Rajko Bulat: Očekujemo dva mandata u III. izbornoj jedinici!

Potpredsjednik laburista Rajko Bulat otkrio je svoje oduševljenje rezultatima izlaznih anketa, ali i naglasio da prema informacijama s terena, koje neprestano pristižu, mogu očekivati i koje mjesto više.

Najavili smo da ćemo biti iznenađenje izbora, a u trećoj izbornoj jedinici imamo 10 posto i očekujemo i drugi mandat – istakao je i dodao da će, koliko god laburista uđe u Sabor, puhati za vrat svakoj nesmotrenoj odluci.

Što se koalicije tiče, prema njegovu mišljenju, moguća je jedino ona s Kukurikuom, ali po sistemu uzmi ili ostavi, za svih 10 točaka programa.

Ovo je fantastičan rezultat, potvrda svega što smo radili iako još uvijek treba pričekati konačne rezultate izbora. To je dokaz da su Laburisti budućnost Hrvatske a ne jednokratni pokušaj – rekao je predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar nakon što su rezultati prvih izlaznih anketa pokazali da bi mogli osvojiti šest mjesta u Saboru.

Također je dodao da koalicija s HDZ-om nije moguća jer ne žele u Remetinec. Rekao je i da bi eventualnoj postizbornoj koaliciji s Kukuriku koalicijom mogla biti prepreka njihova predizborna poruka kako su laburisti jednokratni pokušaj.

U našoj III. izbornoj jedinici lomila se koplja između Sunčane Glavak (HDZ) i Rajka Bulata (HL) koji će od njih dvoje u Sabor. Na početku je pokazivalo da će ići Bulat koji je i izjavio da očekuju dva mandata, ali ipak Bulat ostaje bez saborskog mjesta, dok Sunčana Glavak ostaje u Saboru.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije