Team building u OŠ Draškovec

Team building u OŠ Draškovec

Vijest da se u nekoj školi održalo Učiteljsko vijeće i nije neko posebno iznenađenje. Pitate se onda čemu onda ovaj članak? Ravnateljica OŠ Draškovec na efikasan je način bez puno financijskih izdataka svoj team ili ti radni kolektiv odvela na “Team building”.

U današnje vrijeme, ako ste u trendu, barem jednom godišnje odlazite na team building. Ovog je puta to druženje zaposlenika uz kolače i u ugodnoj atmosferi održano poslije već spomenutog Učiteljskog vijeća u prostorijama škole.

Zaposlenici kojima su to poslovne prilike (rad na drugoj školi) dozvoljavale odazvali su se radionici decoupaga, ukrašavanja predmeta različitog materijala. Radionicu je vodila učiteljica Natalija Štefanić, već gotovo profesionalka u toj tehnici.

Škola je učiteljima za Nikolinje darovala kutijice i teglice koje su po vlastitom nahođenju ukrašavali, a za Božić svoje zaposlenike časti kartama za božićni koncert. Ovaj team building djelatnika OŠ Draškovec završava tradicionalnom božićnom večerom i druženjem.

Tko zna možda će imati sreće i već dogodine svoj team building odraditi u novim termama Hortus Croatiae koje će se nalaziti nedaleko škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije