SABOR

PROGRAMSKE AKTIVNOSTI Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata Mihovljan održala sabor

Saboru se odazvalo 40 članova koji su jednoglasno usvojili izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu.

U Društvenom domu Mihovljan u petak, 5. lipnja, čim su se stvorili uvjeti ali uz strogo pridržavanje preporuka HZJZ održan je godišnji izvještajni sabor UDVDR-a Ogranak Mihovljan Međimurske županije.

Saboru se odazvalo 40 članova koji su jednoglasno usvojili izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu te program rada i financijski plan za ovu godinu. Predsjednik ogranka Josip Jezernik u svom je izvješću posebno naglasio da su mihovljanski branitelji u potpunosti realizirali program i postigli zavidne rezultate u sportskim natjecanjima, obilježavanju svih značajnih datuma i obljetnica iz Domovinskog rata.

Programske aktivnosti za ovu godinu su i nadalje sportska natjecanja članova, obilježavanu obljetnica, organizacija izleta za članove i članove njihovih obitelji, sudjelovanje u ekološkim akcijama kao i pomoć braniteljima u ostvarivanju njihovih prava.

Predsjednik podružnice Stjepan Horvat pohvalio je aktivnosti ogranka Mihovljan u protekloj godini i posebno zahvalio na veoma uspješnoj organizaciji 25. županijskog sportskog natjecanja.

Tajnik podružnice Dražen Tkalec upoznao je članove s aktualnim informacijama vezanih za braniteljsku populaciju. Sabor je završio zajedničkim domjenkom  i druženjem članova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije