BAJKOVIT IZLAZAK SUNCA

NA MAĐERKINOM BREGU Dočekajte prvo ljetno svitanje uz pijanista Nikolu Grabara i glazbenike!

Pijanist Nikola Grabar i glazbenici Gabriela Hrženjak, Irma Dragičević i Dominik Padarić priredit će savršeni ambijent za doček prvih zraka ljetnog sunca

Nakon što su krajem svibnja koncertom na vrhu Mađerkinog brega oduševili posjetitelje organizirajući događaj ‘Koncert s najljepšim pogledom’, čakovečki pijanist Nikola Grabar i glazbenici Gabriela Hrženjak, Irma Dragičević i Dominik Padarić, u suradnji s Općinom Štrigova i Turističkom zajednicom općine Štrigova najavljuju doček ljeta na bajkovitom vidikovcu!

Događaj je to koji se na Mađerkinom bregu organizira četvrtu godinu u nizu, a ovog puta mladi i talentirani četvorac sprema stvoriti još bajniju atmosferu no zadnji put. Koncert povodom dočeka ljeta održat će se u nedjelju, 21. lipnja, s početkom u 5 sati ujutro, dok okupljanje počinje nešto ranije.

– Pozivamo sve ranoranioce i one koji žele doživjeti jedinstven događaj kao što je pozdrav prvog ljetnog sunca da dođu i uživaju s nama. Posebno se veselimo ovom događaju koji pada točno i na Svjetski dan glazbe pa ćemo uz pozdrav ljetu obilježiti i ovaj nama vrijedan dan. Za još ljepši ugođaj ponesite sa sobom dekice! – poručuju organizatori.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije