humanitarni teniski turnir

FOTO Plesači iz Plesnog studija Korak oduševili hrvatsku tenisku elitu u Osijeku

Veliko zadovoljstvo za sudjelovanje pripalo je i plesačima iz Plesnog studija Korak pod vodstvom koreografkinje Virne Hošnjak

U organizaciji ECM d.o.o. tvrtke i obitelji Vekić ovog je vikenda u Osijeku održan humanitarni teniski turnir u svrhu podrške našim bolnicama protiv COVID-19. 

Event su poduprli hrvatski tenisači i tenisačice: Marin Čilić, Borna Ćorić, Nikola Mektić, Ivan Dodik, Borna Gojo, Franko Škugor, Nino Serdarušić, Duje Ajduković, Donna Vekić, Ana Konjuh, Jana Fett, Lea Bošković, Tena Lukas, Tereza Mrdeža, Antoia Ružić, Iva Primorac i naše teniske legende Iva Majoli, Goran Ivanišević, Ivan Ljubičić, Jelena Kostanić – Tošić i Goran Prpić.

Veliko zadovoljstvo za sudjelovanje pripalo je i plesačima iz Plesnog studija Korak pod vodstvom koreografkinje Virne Hošnjak. Tako su od 4 dana turnira plesači Koraka čak 3 dana bili glavni akteri zaduzeni za performanse uključujući nedjeljno finale koje se prenosilo na HRT 2. Osim cijele organizacije koja je bila iznimno ugodna i topla plesači svojim nastupima nisu nikog ostavili ravnodušnim. Nedjeljno finale bilo je posebno uz uvijek originalne komentare voditelja Ivana Vukušića koji takodjer nije sakrivao svoje oduševljenje nakon svake izvedbe. 

– U posebnim sjećanju svakako će ostati podrška, te standing ovation od strane tenisača koji su budno pratilisvaku točku i nagradili plesače prekrasnim komentarima koji su svakako potvrda kvalitetnog rada i dodatan vjetar u leđa za budućnost.

Ples se uvijek nalazi u nekoj sredini umjetnosti i sporta ovisno o tome na koji se način njemu pristupa. Za mene je ples velika ljubav i strast, ali i moj posao i smatram da je moja dužnost obavljati ga što kvalitetnije moguće te predstaviti plesače na respektabilan način. Svakim nastupom svjesni smo da smo izloženi komentarima i da su ukusi različiti pa ćemo se nekome svidjeti, a nekome ne. Svakako je uvijek lijepo kada se dogodi situacija poput ovog turnira gdje je oduševljenje bilo generalno i reakcije veoma intenzivne od strane sportaša i svih prisutnih koje su plesačima jedna divna potvrda njihovog rada – rekla je voditeljica Virna Hošnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije