Prijavite se na seminar o korištenju društvenih mreža za marketing

Prijavite se na seminar o korištenju društvenih mreža za marketing

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. u okviru projekta ePoslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja i projekta “Obrazovanje za poduzetništvo” organizira seminar – Korištenje društvenih mreža za marketing i promociju malih i srednjih poduzeća, koji će se održati u srijedu 7. prosinca 2011. godine s početkom u 9,00 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec.

Društvene mreže – revolucija, trend ili kratkotrajna nuspojava? Donedavno su društvene mreže bile novitet i zbog toga marginalizirane kao marketinški alat i interpretirane kao nešto “što treba prepustiti profesionalcima”. Danas osnovno pitanje više nije da li vam u poslovanju trebaju Facebook ili Twitter, već na koji način ih najbolje možete iskoristiti u marketinškim nastojanjima i integrirati ih s tradicionalnim metodama koje ste koristili do sad.

Internet pruža nebrojene mogućnosti, a na ovom seminaru ćemo se posvetiti jednom od njegovih najinteresantnijih i najbrže rastućih lica – društvenom umrežavanju. Radionica je namijenjena donositeljima odluka u malim i srednjim poduzećima te zaposlenicima u prodaji i informatičkom odjelu.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a broj sudionika ograničen. Kako bi se prijavili za sudjelovanje ispunjeni prijavni obrazac pošaljite na adresu elektroničke pošte: eposlovanje@redea.hr ili na broj faksa 040 395 542. Krajnji rok za prijavu je 5. prosinca 2011. godine.

Dodatne informacije o seminaru možete dobiti putem telefona pozivom na broj 040 395 560.

Predavač: Ratko Pesek

Osnivač i direktor tvrtke Qmini d.o.o. koja se bavi web tehnologijama, grafičkim dizajnom i internet marketingom. Ratko je internet entuzijast i strastveni surfer, vječiti optimist i pionir u hrvatskim web sferama. Davne 1999. godine, kada se počeo baviti internetom, pokrenuo je prvi hrvatski lokalni news portal, a danas iza sebe ima stotinjak realiziranih web projekata u Hrvatskoj i svijetu.

Vlasnik je jednog od najposjećenijih portala u Hrvatskoj koji mjesečno posjeti preko 600.000 posjetitelja – sapunice.net. U Qminiju, osim vođenja tvrtke, uglavnom se bavi idejama i konceptima, art direkcijom i realizacijama “nemogućeg” s posebnim naglaskom na internet marketing.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije