spektakl

MURSKO SREDIŠĆE Na Dan državnosti pogledajte ‘Makamus reviju’ i ‘Bajku o suncu’

U bajke ne moramo vjerovati, ali 'Bajku o suncu' sigurno se isplati pogledati i nastojati je svakodnevno živjeti, stoji u pozivnici.

Malo kazalište Mursko Središće Makamus kojim upravlja njegov stvoritelji i umjetnički voditelj Ivan Goričanec intenzivno se prirema za nastup koji je pred njima i kojim će biti otvorena sezona kulturnih zbivanja u Centru za kulturu ‘Rudar’ u Murskom Središću.

Središćanski mladi umjetnici u subotu, 30. svibnja, na Dan državnosti s početkom u 19 sati, izvesti će ‘Makamus reviju’ u trajanju 36 minuta. Kako su još uvijek na snazi mjere COVID19 što u konkretnom primjeru znači da je broj gledatelja ograničen, još samo danas i sutra (srijeda i četvrtak) možete rezervirati ulaznice.

To se može učiniti emailom u inbox ili na mobilni broj 091 4 313 417.

‘Bajka o suncu’ naslov je subotnje predstave, a redatelj i voditelj Makamusa Ivan Goričanec naglašava kako bajka snažno zove u praiskon, u zaklon i u svevremenske vrednote života.

U bajke ne moramo vjerovati, ali ‘Bajku o suncu’ sigurno se isplati pogledati i nastojati je svakodnevno živjeti, stoji u pozivnici za ovaj spektakl koji će, prema onome što smo vidjeli u promo materijalima, biti jedan od najboljih, ako ne i najbolji kulturni događaj ove godine u najsjevernijem hrvatskom gradu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije