BEZ STRUJE VEĆ SEDAM GODINA

APEL ZA POMOĆ Ovršni ustanak Međimurje moli za pomoć umirovljeniku (83) koji živi u teškim uvjetima

Umirovljenik iz Novog Sela Rok živi u kući koja se raspada, u uvjetima opasnim po život. Ima mirovinu od 1.500 kuna, a bez struje je već sedam godina

Udruga Ovršni ustanak Međimurje javila nam se s apelom za pomoć starijem čovjeku koji živi u teškim uvjetima. Njihov dopis prenosimo u cijelosti.

– I. P. iz Novog Sela Rok, umirovljenik u 83. godini života, živi u jako teškim uvjetima s mirovinom od 1.500 kuna. Struje nema već 7 godina, vodu na vanjskoj ručnoj pumpi, kuća se raspada, živi u uvjetima opasnim po život.

U razgovoru s gospodinom, veli da ima kćer koja dolazi tjedno ili mjesečno jedanput i pomogne koliko može. Dobili smo informaciju od susjeda da gospodin živi u jako teškim uvjetima i odnijeli paket s prehrambenim namirnicama da mu barem malo olakšamo život u ovo doba koronavirusa.

Okupili su se oko nas i bližnji susjedi koji mu pomažu koliko su u mogućnosti i na tome im zahvaljujemo kao Udruga koja ima osim ovršnog programa i socijalni.

Molimo sve nadležne, kao i one koji žele pomoći, da se gospodinu omogući normalan život. Stalno se u medijima ističe da treba brinuti o starijim osobama pa pokažimo svi zajedno da brinemo. Za više informacija možete se javiti na mail udruge  udrugaovrsni@gmail.com – poručuju iz Udruge Ovršni ustanak Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije