Radionice za mlade visokoobrazovane ljude

Radionice za mlade visokoobrazovane ljude

U sklopu projekta Generation Next at Work, Grad Čakovec, Grad Prelog, Grad Mursko Središće i Regionalna razvojna agencija Međimurja – REDEA, organiziraju 4 jednodnevne radionice namijenjene mladim nezaposlenim osobama s višom ili visokom stručnom spremom s područja Međimurske županije koje će se održavati od 14. do 17. studenog 2011. godine u dvorani za konferencije Tehnološko inovacijskog centra Međimurje (TIC) u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22, u trajanju od 09:00 do 15:00 sati, piše Prelog.hr.

Cilj radionica je osnaživanje osobnih i poslovnih kompetencija mladih nezaposlenih osoba, olakšavanje procesa traženja posla, priprema za novo radno mjesto i razvijanje vještina potrebnih u svakodnevnom poslovanju, razvoj poduzetničke kulture i potencijala za samozapošljavanje.

Kroz ove treninge želimo pružiti mladima ne samo teoretska znanja, već i korisne alate i metode za traženje posla ili stvarni posao kao i savjete za osobni i poslovni razvoj.

Raspored radionica


14. studeni 2011.

POBOLJŠANJE OSOBNIH KOMPETENCIJA
“Upravljanje sobom – prvi korak prema izvrsnosti”,
Predavač: Elena Cvjetković, Business & Life Coach, Misliona d.o.o.


15. studeni 2011.

VAŽNOST I TEHNIKE PRAVILNE KOMUNIKACIJE
Unapređenje komunikacijskih vještina, NLP principi učinkovitosti u komunikaciji, neverbalna komunikacija i vođenje te vještine prezentiranja i upravljanja tremom
Predavač: Gordana Kastrapeli, CENTAR FORMAT in d.o.o.

16. studeni 2011.

RAZVOJ POSLOVNIH KOMPETENCIJA
Predavač: Neda Janovski, EDUCAMIX d.o.o.


17. studeni 2011.

IZAZOVI SAMOZAPOŠLJAVANJA
Predavač: Asja Lajtman, AVUS d.o.o.

Svoj dolazak možete potvrditi putem elektroničke pošte na marina.mikulcic@redea.hr najkasnije do petka, 11. studenog 2011. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije