Čakovečki breakdanceri u polufinalu Supertalenta

Čakovečki breakdanceri u polufinalu Supertalenta

Vijest o nastupu čakovečke Break dance skupine Nexus na audiciji Supertalenta brzo se proširila Čakovcem i cijelim Međimurjem. Prošli su audiciju i plasirali se u polufinale. Ove nedjelje, 13. studenog 2011. u 20 sati uživo ćemo ih gledati na Novoj TV u polufinalu spomenutog showa.

A kako je zapravo sve počelo?

Break dance skupina Nexus djeluje već sedam godina sljedeći u svojim treninzima i koreografijama svjetske plesne trendove. Posljednjih se godina Saša Mikac temeljito posvetio ovoj break dance skupini mladića te ih pripremao za različite nastupe, brojne dobrotvorne priredbe i plesne festivale.

Nakon uvjerljive pobjede na zagrebačkom TREPS festivalu u kategoriji Urbani plesni izrazi, momci su odlučili hrvatskoj javnosti prezentirati svoj trud i talent te su se prijavili na audiciju ovog svjetski poznatog showa. Deni Glavina, Zlatko Tomašić, Vanja Tomašić, Philipp Kutnjak, Vedran Glavina, Kevin Kutnjak, Lui Kavran, Lino Zadravec i Ivan Kukovec tom su prilikom besprijekorno izveli svoju plesno-akrobatsku koreografiju pod nazivom “Click 2 dance” te sasvim opravdano oduševili strogi i nemilosrdni žiri u sastavu: Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić.

Bez ikakve zadrške i razmišljanja od njih su dobili tri jasna i glasna DA. Uz komentare o tome kako su baš uživali gledajući ih te izrečenoj želji da ih vide u samom finalu, pohvalili su odličnu izvedbu break dance elemenata te cijelu koreografiju za koju su zaslužni Saša
Mikac i Deni Glavina.

Sada dolazimo do tog vrlo važnog dana u njihovoj plesnoj “karijeri”, 13. 11. (nedjelja) kada će sav svoj talent pokušati prenijeti na pozornicu Nove TV te od žirija koji je postrožio svoje kriterije i gledateljstva koje zna prepoznati talentiranost i trud, pokušati iskamčiti prolazak u
toliko cijenjeno finale Supertalenta.

U tome im želimo mnogo sreće, no ovaj puta osim želja potrebno će biti poslati SMS ili utipkati njihov broj u telefonske ili mobilne aparate jer na izbor finalista uvelike utječe i glasovanje gledateljstva.

Nexus vas poziva da ih podržite u promociji njihovog plesno-akrobatskog talenta, no isto
tako i u promociji cijele naše međimurske regije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije