Poziv u Centar izvrsnosti iz matematike u Maloj Subotici

Poziv u Centar izvrsnosti iz matematike u Maloj Subotici

Osnovna škola Mala Subotica domaćin je matematičkih radionica u Centru izvrsnosti iz matematike, koji s radom započinje u subotu 12. studenog 2011. Rad će se održati svake druge subote, u ukupno devet subota, prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranici škole, gdje će biti i raspored vožnje autobusom u školu i natrag.

Svi učenici željni novih i naprednijih matematičkih znanja od 5. do 8. razreda osnovnih škola i 1. do 3. razreda srednjih škola na području Međimurske županije pozvani su na sudjelovanje u raznovrsnim ponuđenim aktivnostima.

Dodatnim učenjem matematike učenici se pripremaju za nova znanja i primjenu logike u radu, te jačaju vlastitu matematičku pismenost potrebnu u svakodnevnom i akademskom životu.

Program od ukupno sedam različitih aktivnosti za učenike provodit će iskusni matematičari koji su i autori naprednih matematičkih programa. Sudionici su učenici koji pokazuju sklonosti matematici, ostvaruju odličan uspjeh u nastavi matematike i pokazuju uspješnost i u ostalim nastavnim područjima.

Prijave za sudjelovanje u Centru izvrsnosti iz matematike učenici mogu prijaviti na e-mail adresu na priloženom obrascu. Prijave se primaju najkasnije do utorka 8. studenog 2011. Osnovna škola Mala Subotica osigurala je administrativno – tehničke, materijalne  i  prostorne uvjete za održavanje programa te besplatan prijevoz i jedan obrok za sve sudionike.

Sve detaljnije informacije o tijeku aktivnosti, rasporedu održavanja i samim prijavama za sudjelovanje učenici mogu dobiti na web stranici Škole www.os-mala-subotica.skole.hr.

>>> Prijavnicu skinite klikom ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije