London Calling Comedy u Centru za kulturu Čakovec

London Calling Comedy u Centru za kulturu Čakovec

Irski šarm, kanadska nevinost s dozom britanskog sarkazma. Libris komunikacije, Udruga Urbani Ured i Turistička zajednica grada Čakovca predstavljaju LONDON CALLING Comedy LIVE in Čakovec – 16.11.2011. u Centru za kulturu u 19.30 sati.

>>> Karte možete kupiti u Turističkoj zajednici grada Čakovca po 40 kuna

Jedinstveni projekt komedije koji donosi kremu uzbudljive londonske scene stand-up komedije u Hrvatsku. Kako se «London Calling» groznica širi zemljom nasmijavajući nas, vrijeme je da i ljudi u Čakovcu upoznaju ovaj projekt! Apetita za kulturom nikada nije nedostajalo u ovom gradu pa će tragom uspjeh koji je ostvaren u drugim gradovima, London Calling Croatia po prvi puta nastupiti 16. studenog 2011. u 19.30 sati u Centru za kulturu Čakovec.

>>> Facebook stranica događaja

Tri međunarodna komičara koja stižu s londonske komičarske scene zaokupiti će pažnju gledatelja i pružiti im večer prepunu humora, smijeha i zabave UŽIVO. Sada, tijekom svoje druge godine postojanja, ovaj projekt je spreman da primi Čakovec u svoju komičarsku obitelj gdje se već nalaze Zagreb, Osijek, Rijeka i Varaždin.

London Calling predstavlja 3 iskusna komičara koji uključuju Paddya Lennoxa iz Irske, nagrađenog engleskog komičara Stevea Halla i Christophea Davidsona, Kanađanina koji boravi u Velikoj Britaniji – svi oni spremni su da vas nasmiju do suza!

Osnivač projekta, Nino Bantić je udružio snage s Peterom Hopwoodom (Libris komunikacije d.o.o.) kako bi gledateljima u Čakovcu doveli humor uživo. Peter (Londonac koji živi u Hrvatskoj) i Nino (Hrvat koji radi u Londonu) koji dijele isti dan rođenja, zamijenili su mjesta i obojica se slažu da će ovakav međunarodni kulturni koncept biti toplo dočekan u Čakovcu.

Upoznajmo sada pobliže komičare koji će nastupiti:

Paddy Lennox – Irska
Irski komičar i glumac Paddy Lennox osvojio je pozornicu 2001. prvo kao stand-up komičar, a zatim se pojavio kao glumac u nekoliko komedija u londonskom Shakespeare Globe Theatre.

Paddy je zanimljiv i dopadljiv komičar koji ima topao i prirodan pristup kombinirajući tematski materijal, svoja opažanja i impresivne vještine improvizacije što jamči odličnu zabavu. U posljednje vrijeme Paddy je imao nastupe na BBC-u, ITV-u i radio Talksport. Paddy voli nastupati u svim uobičajenim velikim, ali i u manjim klubovima jer inače kako on to kaže “život postane suviše predvidiv”.

Steve Hall – Engleska

Steve Hall se pridružio stand-up sceni 2002. kada je počeo impresionirati publiku u finalnoj fazi natjecanja Daily Telegraph Open Mic Award, kao drugonagrađeni komičar na BBC New Comedy Awards i kad je bio nominiran na Edinburgh Comedy Award 2006.

Pohađao je istu školu kao i Sacha Baron Cohen i Matt Lucas i bezbroj se puta pojavio na TV ekranima na BBC-u kao stand-up komičar i glumac. Vrlo oštroumno i šarmantno uspijeva kombinirati svoju elokventnu inteligenciju i samo-rugajuću glupost s prepričavanjem svojih doživljaja. Kao što Steve kaže “poraz me nasmijava do suza, najčešće moj vlastiti”.

Christophe Davidson – Kanada

Christophe je komičar koji je rođen u Torontu i tek je nekoliko godina na komičarskoj sceni, a već je nastupao s nekim od najtalentiranijih svjetskih komičara na turnejama po SAD-u, Kanadi te ove godine u Australiji.

Christophe se stalno želi razvijati kao umjetnik te na pozornicu donosi svoj jedinstveni pogled na svijet; od djetinjstva na koje su najviše utjecale žene, miksajući svoje osobne doživljaje, opservacije i iskrenu brigu za svijet u kojem živimo. Često su ga opisivali kao jako smiješnog, osjetljivog i dragog čovjeka s dozom nevinosti, a on će se svojski potruditi da vas uvjeri da je bolje voditi ljubav nego rat.

London Calling Comedy

Glavna ideja iza ovog projekta je promocija novih načina urbane zabave i uz to dočarati doživljaj engleske komedije uživo ovdje u Hrvatskoj. Čovjek koji je osmislio projekt je Nino Bantić, Hrvat koji je 15 godina živio i radio u Londonu kao urednik televizijskih vijesti.

Kao novinar, prenosio je vijesti o nekim od najrazornijih ratova našeg vremena, a kao uspješan radio voditelj u Zagrebu bio je jedan od osnivača i članova legendarne komičarske grupe “Zločesta djeca”. Od 2010. Nino je dio stand-up komičarske scene u Londonu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije