Pojačan policijski nadzor uoči blagdana Svih Svetih

Pojačan policijski nadzor uoči blagdana Svih Svetih

Policijski službenici će na području Policijske uprave međimurske, uoči blagdana Svih Svetih, provesti pojačane mjere na suzbijanju kaznenih djela protiv imovine u zonama groblja, u sklopu kojih će se na područjima mjesnih groblja u Nedelišću, Svetom Jurju u Trnju, Hodošanu i Prelogu provoditi snimanje pomoću mobilnog video nadzora na javnom mjestu.

Mjere će se provoditi u cilju suzbijanja kaznenih djela krađa i teških krađa. Snimanje na javnom mjestu provoditi će se svakodnevno od 27. listopada do 2. studenoga 2011.

>>> Vozni red gradske linije “Autobusni kolodvor – Groblje”

Poštujte prometnu signalizaciju, postavljenu privremenu regulaciju prometa, i znakove policijskih službenika

Prigodom obilježavanja blagdana “Svih Svetih” i “Dušnog dana”, na prometnicama Međimurske županije u razdoblju od 29. listopada do 2. studenoga, očekuje se pojačani promet vozila, a posebno u blizini groblja.

Policijska uprava međimurska skreće pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometnu signalizaciju, postavljenu privremenu regulaciju prometa, a poglavito znakove koje im daju policijski službenici, prometni redari ili pripadnici Prometne jedinice mladeži grada Čakovca, kako ne bi dolazilo do zastoja u prometu.

Preporuča se građanima da u što većoj mjeri koriste javni gradski prijevoz, dok vozače molimo za strpljenje ukoliko se zateknu u koloni vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije